7 Mart 2012 Çarşamba

LaChatafat

     1961 yılından beri kuyumculuk sektöründe olan firmamız Regold Kuyumculuk her zaman müşterilerine kaliteli tasarımları sunmayı amaç edinmiştir. Bunun için de her geçen sene çıtasını daha yukarıya yükselterek her zaman mükemmeli hedeflemiştir. Bunu yaparken geçmişten gelen tecrübesinin gücüyle geleceğe olan yatırımını birleştirmiştir. Bu yatırımın bir sonucu olarak da müşterilerine en rahat şartlarda alışveriş imkanını sunabilmek için LaChatafat.com sanal mağazasını hayata geçirme kararını almıştır.
     Girdiği her alanda yeni ufuklar açan Regold Kuyumculuk, sanal mağazacılık sektöründe de kısa zamanda kalitesiyle siz değerli müşterilerimizin hayatındaki vazgeçilmez yerini alacaktır.
     Altın sektöründen gelen bilgi birikimimizi gümüşle birleştirdiğimizde altın ve gümüşün mükemmel aşkını keşfetmiş olduk. Bundan sonra bize kalan tek şey bu aşka şekil vermekti. LaChatafat.com da sizi bizimle beraber bu aşka dahil ediyoruz. Biz, size mükemmel bir aşk vaad ediyoruz… Kendinizi ve Sevdiklerinizi Bu Aşkla Şımartın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder