22 Mart 2012 Perşembe

2012 Takı modellerinden özetler kaldığı yerden devam ...



 Takı ve aksesuar günümüz modasında gittikçe yerini her gün biraz daha sağlamlaştırıyor. Takı insanoğlunun tarihten günümüze kadar birçok amaç için ama özellikle kadınlar için en çok da “güzel olmak” adına kullandığı bir araçtır.


İnsan; sıradan olmadığını ispatlamak, sıradan olandan ayrışmak ve farkını ortaya koymak için takı takar. Akla gelen her malzeme artık takı tasarımı için kullanılmakta. Takı tasarımı böylece sadece insanın hayal gücü ile sınırlı hale gelmektedir. Yaratıcılığın sonu olmadığı gibi takı tasarımının da sonsuz bir okyanus olduğunu söyleyebiliriz.

Takılarda; renkler, desenler, birbirinden ilginç ve güzel aksesuarlar bir araya gelerek müthiş bir uyumla adeta zıtlıkların uyumu halinde bir harmoni sunmaktadır. Önemli olan da bu zıt unsurlardan bir bütün oluşturmaktadır.

       Siz de eğer biraz merakınız ve el yatkınlığınız varsa kendi takınızı tasarlayabilirsiniz.
Paylaşacağım galeride; Galata Kulesi temalı takılardan, romantik kolyelere, eğlenceli broşlardan, denizci temalı modellere, vintage parçalardan, ipek ve dantellerin kullanıldığı takı gruplarına uzanan geniş bir koleksiyon mevcut.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder