8 Mart 2012 Perşembe

2012 Takı Modasından Özetler

Asırlardır, kadınların asla vazgeçemediği, her kıyafetinde kesinlikle abartılı ya da abartısız da olsa kullandığı aksesuarlar, takılar…Takı bir kadının vazgeçilmez aksesuarıdır. Kıyafetin tamamlayıcısı olan takı kendi başına bir sektör haline gelmiş ve her yıl yenilenen kreasyonlarla moda kervanına katılmıştır. Bu yüzden bizde sizler için 2012 takı modasından seçenekler araştırdık ve beğeninize sunuyoruz. Takıp takıştırmayı sevenler için, 2012 takı modelleri…




Sade ve şık bir o kadarda iddialı takı modelleri, 2012 yılında kıyafetinize şıklık katacak.



Beyaz renk kıyafetinizle ya da mavi rengin ağırlıklı olduğu kıyafetinize şıklık katacak, hem spor hem de klasik giyimde kullanılacak şık bir yüzük.

Yine gündelik kullanımda, spor tazrında bir kolye. İster pantolon kombinlerinizde isterseniz de yakası açık olan bütün elbiselerinizde kullanabilirsiniz Renk alternatifi oldukça zengin.

Gösterişli yüzükler, bu sezon oldukça moda oldu. 2012 yılında da taşlar ve gösterişli takılar, yine biz kadınların ilk tercihi arasında olacak .



Taş seven ve yine aynı zevke sahip olan misafirlerimizin beğenisini alacak şık ve bol taşlı tektaş yüzük.


Hem spor kıyafetlerinizde, hem de klasik kombinlerinizde kullanabilirsiniz. Bu yüzüğü taktığınız eliniz, unutmayın ki tüm bakışları üzerine toplayacaktır .


Bilezik ve künyeler, önümüzde ki sezonda, kombinleri tamamlayan şık ayrıntılardan biri olacak .


Sağlıklı ve keyifli günler diliyoruz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder